Soutěže, kam se podíváš

Připomenutí dvou probíhajících soutěží na Blog.cz.

První soutěž běží už skoro měsíc a zapojit se do ní může každý, kdo napíše článek na nějaké téma týdne. Autoři nejlepších článků každý týden vyhrávají knížku „Pohádky pro kulíšky„, kterou napsali blogeři z Blog.cz pro rodiče předčasně narozených dětí.
Svou knížku tak už třeba vyhrála SignoraA za článek Plánovaná pomsta, Bloud za článek Škola nevinného flirtu, Ann Taylor za článek Každý se vám jednou hodí, ad. Můžete být mezi nimi – výběr nejlepších článků na téma týdne vám týden co týden přináší parta nadšenců kolem blogu tema.blog.cz, kteří mají na starosti i výběr výherců knížky za nejlepší článek.
Detailnější informace o soutěži najdete zde:

Soutěž: Nejlepší článek na téma týdne

Druhá soutěž běží do konce února a hraje se o poukázky do internetového obchodu celkem za 18 tisíc. Soutěž, ve které mají blogeři za úkol kreativně zpodobnit adresu svého blogu, bude mít tři vítěze, z nichž každý obdrží poukázky na nákup za 6 tisíc.
Pro vaši představu, za 6000 Kč si můžete na Mall.cz koupit třeba LCD televizi, kompaktní fotoaparát, netbook, smartphone, hodinky, a tisíce dalších produktů. Stačí trochu kreativity a foťák, kterým zachytíte adresu svého blogu, kterou někde vytvoříte.
Tak neváhejte, pořád zbývá spousta času se zúčastnit. Více informací o soutěži najdete zde:

Ukažte světu svůj blog a vyhrajte

Publikoval Jakuta

Četla jsem, že žena dva roky po nástupu na rodičovskou, prožívá nejhlubší pád svého sebevědomí. Určitě to byl moudrý článek. O tom, co sebevědomí udělá během dalších přibývajících roků bez sociální masáže v zaměstnání, nepsali. Každopádně jsem se nestala nejlepší matkou na světě (ano, to jsem v plánu měla), zjistila jsem, že vařit-prát-oblékat-žít ekologicky nejde (to jsem aspoň zkoušela), nenaučila jsem se nový jazyk (to možná ještě zkusím), ani nazaložila firmu, nedodělala doktorát ani nezískala nový titul, nepohnula lokální ani světovou politikou, nezačala chovat včely... Zkrátka, že není nic, čím bych se tu blyštěla a jiskřil Jediné, co trénuji donekonečna je trpělivost, plánovací + slaďovací schopnosti a odvahu. Běhání a psaní blogu jsou dva úniky, které si držím chráněné jako výsostné vody jejího veličenstva. To je to, co mě spojuje s dobou bez dětí a co mi umožňuje vracet se pouze a jenom k sobě. Obé je zdrojem endorfinů. Kladný vliv běhu pociťuje zejména rodina - když se vrátí úplně jiná žena/máma. A když blogem potěším někoho z vás, bude to bezmezně těšit i mě. Jiné ambice nemám. Světlu vstříc!!

Napsat komentář