Reklama

Poslední dobou opět sílí hlasy některých uživatelů Blog.cz, kterým vadí reklama umísťovaná na uživatelské blogy. Téma reklamy si tak zaslouží několik slov.

Za uveřejnění reklamy na službě Blog.cz je zodpovědné obchodní oddělení CET 21, které kromě této služby zajišťuje reklamu také na tn.cz, nova.cz, doma.cz… a rovněž reklamu, se kterou se setkáváte na televizích Nova, Nova Sport, Nova Cinema a české verzi MTV.
Uveřejňování reklamy na uvedených službách je de facto jediný zdroj financí, který nám umožňuje poskytovat tyto služby zcela zdarma. Díky příjmům z reklamy můžeme i nadále služby zkvalitňovat a vylepšovat, doufáme, že ke spokojenosti uživatelů (pro vaši představu se náklady na provoz techniky a technologií pohybují v řádech desítek milionů za rok). Očekáváte-li tedy i nadále kvalitní služby zcela zdarma, je nutné, abyste reklamu na stránkách respektovali.
Nad formou a množstvím reklamy na službě Blog.cz jsme dlouho diskutovali. Řídíme se interními pravidly, která v zásadě upravují jak množství (počet) reklamních formátů na stránce tak jejich zobrazování (v žádném případě nesmí překrývat obsah blogu a nesmí nijak omezovat všechny funkčnosti stránek). V neposlední řadě je důležité, aby uživatelé neměli pocit, že reklamy je na stránce více než obsahu. Kromě toho se vás snažíme informovat, např. v obchodních podmínkách při zakládání blogu, s čím vším se můžete při užívání služby setkat (http://blog.cz/registrace).
Přečtěte si rovněž jinými slovy totéž: Proč bychom měli milovat reklamu.

Publikoval Jakuta

Četla jsem, že žena dva roky po nástupu na rodičovskou, prožívá nejhlubší pád svého sebevědomí. Určitě to byl moudrý článek. O tom, co sebevědomí udělá během dalších přibývajících roků bez sociální masáže v zaměstnání, nepsali. Každopádně jsem se nestala nejlepší matkou na světě (ano, to jsem v plánu měla), zjistila jsem, že vařit-prát-oblékat-žít ekologicky nejde (to jsem aspoň zkoušela), nenaučila jsem se nový jazyk (to možná ještě zkusím), ani nazaložila firmu, nedodělala doktorát ani nezískala nový titul, nepohnula lokální ani světovou politikou, nezačala chovat včely... Zkrátka, že není nic, čím bych se tu blyštěla a jiskřil Jediné, co trénuji donekonečna je trpělivost, plánovací + slaďovací schopnosti a odvahu. Běhání a psaní blogu jsou dva úniky, které si držím chráněné jako výsostné vody jejího veličenstva. To je to, co mě spojuje s dobou bez dětí a co mi umožňuje vracet se pouze a jenom k sobě. Obé je zdrojem endorfinů. Kladný vliv běhu pociťuje zejména rodina - když se vrátí úplně jiná žena/máma. A když blogem potěším někoho z vás, bude to bezmezně těšit i mě. Jiné ambice nemám. Světlu vstříc!!

Napsat komentář