Blog.cz podporuje videa z TN.cz

laminka.blog.cz
Víte o tom, že už nějakou dobu můžete vkládat na své blogy videa ze serveru TN.cz?

Tn.cz se tak přidal ke čtyřem stávájícím podporovaným serverům, ze kterých si můžete do svých článků vkládat videa: Youtube, Google video, Stream a Ceknito.
A jak na to? Je to tak jednoduché, že snad ani třeba není návod. 🙂 Protože máme se serverem TN.cz společného vlastníka, vylepšili jsme podporu vkládání videa na maximum. U každého videa na strákách TN.cz uvidíte ve spodní části symbol Blog.cz pro přímé vložení videa do článku.
465465456
Pokud chcete video vložit do článku, pak stačí kliknout na tento symbol blog.cz a v novém okně se vám automaticky otevře administrace blog.cz s novým článkem, kde již najdete vložené toto video, včetně předepsaného titulku článku. Pouze je potřeba, abyste byli v tu chvíli přihlášeni do svého blogu, a pokud přihlášeni zrovna nejste, pak budete automaticky přesměrováni na přihlášení.
45456456455
Video můžete opatřit svým komentářem, a pak už jen stačí kliknout na Hned zveřejnit, případně nastavit zveřejnění do budoucna. Jednoduché, že? 🙂
545646545
Na závěr malá ukázka jednoho takového videa 🙂

$(function(){
swfobject.embedSWF.apply(null, [„http://tn.nova.cz/static/cz/shared/app/MediaCenter.swf“,“nova_Oz7IwAT3″,“425″,“349″,“9.0.0″,null,{„media_id“:“413160″,“amp;ad_file“:“noad“,“amp;autostart“:“false“},{„wmode“:“transparent“,“allowscriptaccess“:“always“,“allowfullscreen“:“true“,“quality“:“high“},[]]);
});

Publikoval Jakuta

Četla jsem, že žena dva roky po nástupu na rodičovskou, prožívá nejhlubší pád svého sebevědomí. Určitě to byl moudrý článek. O tom, co sebevědomí udělá během dalších přibývajících roků bez sociální masáže v zaměstnání, nepsali. Každopádně jsem se nestala nejlepší matkou na světě (ano, to jsem v plánu měla), zjistila jsem, že vařit-prát-oblékat-žít ekologicky nejde (to jsem aspoň zkoušela), nenaučila jsem se nový jazyk (to možná ještě zkusím), ani nazaložila firmu, nedodělala doktorát ani nezískala nový titul, nepohnula lokální ani světovou politikou, nezačala chovat včely... Zkrátka, že není nic, čím bych se tu blyštěla a jiskřil Jediné, co trénuji donekonečna je trpělivost, plánovací + slaďovací schopnosti a odvahu. Běhání a psaní blogu jsou dva úniky, které si držím chráněné jako výsostné vody jejího veličenstva. To je to, co mě spojuje s dobou bez dětí a co mi umožňuje vracet se pouze a jenom k sobě. Obé je zdrojem endorfinů. Kladný vliv běhu pociťuje zejména rodina - když se vrátí úplně jiná žena/máma. A když blogem potěším někoho z vás, bude to bezmezně těšit i mě. Jiné ambice nemám. Světlu vstříc!!

Napsat komentář